skrubba, svabba och svettas

Är nu tillbaka i den lilla hålan vars namn står i mitt pass, har inget minne av att ha bott här men det var här jag började mitt liv. Nästan tjugo år senare flyttar jag tillbaka för att plugga vidare, eller vidare och vidare ta upp studierna. Råkade ju hoppa av gymnasiet två gånger men det orkar vi inte grotta ner oss i just nu. 
 
I skrivande stund sitter jag i Leifis lortiga lägenhet, iklädd svettiga kläder på en utmattad kropp. Denna lilla gnällis njuter av att äntligen kunna se trägolvet som tidigare varit dolt av smuts, den skinande diskbänken och min kaffemugg som numera är en vinmugg. 
 
Har egentligen ingen poäng med denna inlägg, men måste allt vara så meningsfullt? Ugh vad jag låter pretto, nu ska jag återgå till att skrubba, svabba och svettas. Puss på er. 
 
+
är ni sugna på att se en städvideo?? önskar jag hade börjat filma idag så ni fick se hur äckligt golvet var, men bättre sent än aldrig?? är ju en sån där som äääälskar städvideos och höra plicketiplocketi av alla saker som förflyttas till rätt plats
 
Allt | |
Upp