när orken kickar in.

Tjadär Nemo bakom rökmolnet, vad är det här för ett inlägg? Jorå, det är ett om ett litet urplock av vad vi har gjort för roligheter! Här sitter vi på vårt nya stammisställe. Här kan man köpa två öl och en vattenpipa för kvällen för en hunka. Här kan man också få order att själv gå bakom baren och blanda sin egna gin&tonic!
 
Här var vi hemma hos en av Nemos arbetskamrater, satt på hans balkong tills det blev morgon igen, snackade skit och vinglade hem på morgonkvisten.
 
Här var vi och tittade runt omkring Acropolis på Full Moon Party, men då vi kom dit lite sent var Acropolis redan stängt så istället satte vi oss uppe på vårt berg. Tittade ut över staden och pratade om hur galet det här är, att vi är här. I Grekland?!
 
Här uppe sitter vi till och från. Under min första kväll i Grekland så promenerade vi upp hit, åt pastasallad, drack vin och pussades. Vi har vandrat upp hit bara för att se ut över staden eller för att se på monumentet.
 
Sist får ni en bild på Fisken när han ligger på stranden och ser plågad ut men sanningen är att jag var den som blev plågad för han var så olidligt långsam när jag bara ville hoppa i. Det här påminner mig, ny bikini måste på inköpslistan!
 
Hörs snart igen <3
Allt | |
Upp