Stapla.

Tänkte att jag idag ska visa er vad det är för något som jag har staplat upp på inne i mitt rum
OBS: detta är inte alla mina böcker, filmer eller musik utan det är det som står framme just nu.
Har tre stycken böcker som får det att pirra i magen, att man blir så frustrerad att man önskar att karraktärerna kunde höra ens svordomar men mest av allt får mig att önska att jag kunde skriva som dem. Här har jag Sandra Beijers debutroman "Det handlar om dig" och Lena Anderssons hyllade "Egenmäktigt förfarande" (obs är därifrån jag snodde min header" och "Utan personligt ansvar"
Här har jag två böcker som jag velat läsa länge nu men inte tagit itu med då jag istället för att läsa om det har lärt mig av att lyssna på mina kamrater.
Det är alltså en bok om Lenin som jag fick av Farmor o hon sa "Den här läste jag på folkhögskolan, du borde både läsa boken och gå på folkhögskola" och en om Kuba.
Och det här ärockså en bok som jag inte har "läst" men sen så är det här inte heller en bok som man läser utan mer bläddrar i och läser på om specifika saker.
Och det tar inte slut med böcker jag inte har läst för jag har inte läst den här heller, det är ju tydligen något som alla feminister "borde" ha gjort men jag är så himla ointresserad(obs inte av feminism utan av att gå om allt sånt jag redan kan) så tänker att det kanske är en bättre bok för folk som inte kan så mycket ännu?
Tre filmer; alla tre köpta i Hemmakvälls realåda.
1. Kill Bill vol 1; älskar så mycket är en av mina topp tre filmer
2. True Blood som köptes då sex, vampyrer och blod var det mest eftertraktade i både böcker och film; lagom kasst men är på min nivå av lagom läskigt
3. Eat, Pray, Love skäms så mycket över att jag älskar den här filmen så mycket, den ger mig en sån mysfeel i hela kroppen o jag får för mig att jag ska resa till Indien så kommer alla mina problem i världen försvinna aka. den får mig nästan att bli smygreligös men bara nästan.
 Här har vi mina finaste saker i musikväg
1. KSMB's platta KSMB som jag(Tobias betalade men den är min okok) köpte när jag var i Stockholm i sommras då jag såg den medan Tobbe bläddrade förbi och mitt hjärta smälte så höll fast den nära nära mitt hjärta så han betalde den åt mig. :)))
2. Dolle Haze finaste The Haze is Forever som har assnygg coverbild tagen av Frida Vega (<333) med dem ultimata babesen på. Köpte den på deras releasefest i Stockholm känns bra att jag var väldigt nära på att kasta skorna i vattnet då dem hade skadat mina fötter så oerhört mycket. Protip dansa inte i klackskor på Stockholms kullersten.
3. The Smiths "Meat is Murder" plattan som jag köpte när jag var i England tillsammans med Farmor, hennes man och min kusin förrförra sommaren.
 
Och ja, det var allt det! Ni kommer inom snarframtid även få en hel roomtour men framtills dess kommer ni få sneakpeaks.
xx
 
Allt, listor + tips | boktips, dolores haze, filmtips, kill bill, ksmb, sandra beijer, the smiths, under det rosa täcket | |
Upp