övning på att orka

Hej ni, vet att klasskamrater vänner o främlingar tittar in här emellan åt och det gör mig så glad. För även om jag inte hänger här tillräckligt ofta så är det här min plats i cyberrymden. Och jag tycker om den och er himla mycket.

Men jag tänkte nu vara helt ärlig kring hur livet är just nu, och det inte så jävla bra. Orkar inte gå till skolan, när jag väl tar mig till skolan så behöver jag vila upp mig i minst ett dygn därpå. Förlåt klasskamrater som har grupparbeten med mig, lovar att inte fucka upp för er.

Orkar inte riktigt göra något annat än att sova, dricka alkohol o kanske få pussa på precis han jag inte ska pussa längre. Vi är inte längre kära, men han känner mig bryr sig och har en mysig famn att somna i. Och tja hej där exet om du läser det här, du vet redan allt det här. Vet att du tycker så om mig med mm. Men.

Egentligen vill jag be om ursäkt till mina vänner, klasskamrater o främlingar för jag är inte en bra person just nu. Men snart förhoppningsvis.

Övar på att orka, skriver på uppgifter o sminkar mig till rupauls dragrace. Tänker att det får vara bra så, och är faktiskt lite extra pepp inför framtiden just nu för har preliminärt kommit in på distansutbildningen jag vill gå på!

Om ni vill(PLZ GÖR FÖR MIN SKULL) så hade jag gärna fått tips på hur man orkar plugga, gå upp sängen o bra serier att titta på däremellan.

xx

Allt | |
#1 - - Hadén:

Mitt tips till dig är att VI tar en lååååång fika med massa koffein och kolhydrater <3

#2 - - Sjöman :

Åhh vi saknar dig Saga!! Ta all den tid du behöver och koppla bara av så ser vi till att bomba dig med kramar när du kommer tillbaka, skit fullständigt i skolan nu för det kommer alltid lösa sig! <3

#3 - - Ellen :):

Mitt tips är att du inte behöver känna någon press över grupparbetet, we got it covered! Sen kan jag bara hålla med om allt dessa ovanstående kommentarer säger. Vi älskar dig Saga och du är mer än saknad i skolan. Fika snart, sommar snart, student snart... livet börjar snart <3

Upp