böcker jag påstår ha läst.

 
Okej, dem flesta av dem här böckerna har jag faktiskt läst men ett par har jag bara öppnat läst ett par rader o sen lagt upp på instagram. För sån e jag.
 Här har vi Elsa Billgrens signatur i boken "Elsa Billgren Vintage", har inte lusläst den utan mest bläddrat i o boostat inspiration. 
Här har vi "Det handlar om dig" som är Sandra Beijers debutroman och jag älskade den, och älskar den. Slukade den på en dag tror jag? Nu har jag skaffat den i pocketformat o har hennes signatur i även den.
Här har vi en bok som jag inte har läst, det var sommar jag låg topless i farmors trädgård och bara njöt av livet. Sen sprang ett gäng fotbollsspelare förbi, jag fick panik o gav upp på att försöka läsa Nabokovs klassiker.
Här har vi den boken jag skäms mest över att inte ha läst men känner att jag behöver kunna mer, veta mer och ha större förståelse innan jag dyker ner i den här. Om ni inte ser vad det står på det avskavda omslaget står det "Det kommunistiska manifestet"
 
Och nu tillbaka till böcker jag faktiskt har läst, Sören Sommelius bok om Pablo Neruda som jag faktiskt tyckte om himla mycket. Var arg, bitter, inspirerad och förvirrad menad jag läste den här då Neruda har så många olika sidor som jag inte trodde om honom samtidigt som det egentligen kanske var en självklarhet.
 
Sen förstås en av Lena Anderssons böcker, gud så jag tjattar om henne och hennes litteratur. Här har jag skrivit om den här, och här om föregångaren 
 
Men ja, det var dem böckerna som jag lagt upp på instagram att jag har läst. 4 av 6... det här känns inte vidare alltså. 
 
 
gammalt | andersson, billgren, bok, böcker, det handlar om dig, lena, lolita, manifestet, marxgrav, nabokov, pablo neruda | |
Upp