livsuppdateringslistan.

snodd från hjartesmil
 
Var är du nu?
Just nu sitter jag i lokalen för sitter och väntar på tåget hem.
 
Hur har du det?
Jodå, jag har det helt okej. Har ont i halsen och är trött som satan, sovit lagom dåligt med förkyldningen som har slagit till.
 
Vad är det senaste du åt?
 Spagetti tillsammans med Hanna, eller kanske var en chokladbit...
 
Vad gjorde du igår?
Umgicks med par kompisar i och med att det var cruising i stan(en massa raggare åker omkring i raggarbilar och vrålar) så vi hade det mysigt och min inre bilfantast kom fram.
 
Vad ska du göra idag?
Idag ska jag ta tåget hem, fira morsdag och förmodligen mysa med familjen i soffan. Som ni förmodligen har greppet i nuläget så är jag beroende av mys i alla dess former.
 
Så här söt var min pojk när han tog studenten förra året! 
 
Vad ska du göra i helgen?
Oj det är en hel vecka kvar men kommer förmodligen bli en massa studentfirande då frejski och ett par släktingar tar studenten.
 
När reser du nästa gång?
Ska ju ta tåget ner till Göteborg snart ;)) neh men vet faktiskt inte, blir om ett par veckor tror jag när jag och brudsen ska iväg och tälta. 
 
Vad är det bästa med just den här veckan?
Veckan som kommer eller den som var?? Det som kommer så är det förstås att Freja kommer ta studenten och sen att det innebär att det bara är en vecka kvar tills sommarlov.
 
Vilken tv-serie såg du senast?
Hannibal, men kommer ingen vart för datorn lägger av hela tiden så har varit på samma avsnitt i en vecka nu.  
 
Hur ser du ut just nu?
lite som såhär, håret fick inte vara fritt längre. Men nu är det dax för mig att plocka ihop mina saker och bege mig mot tågstationen.
 
 
 
gammalt | Kommentera |
Upp