hejdå-fest

 
 
fan så fina människor det finns. eftersom att jag snart drar iväg och är borta på obestämt tid så bestämde jag och tess oss för att ha en hejdå-fest på hennes innegård. tack för det <3
 
vi lekte lekar, hade tipspromenad, snackade skit, fick presenter och jag somnade alldeles för tidigt. men de delar där jag var med så var det fint som snus iallafall ;) *egobitch*
 
tyvärrr så finns det bara de här två bilderna som bevis för att kvällen skedde, och jag tänker ta det som ett gott tecken.
 
kommer sakna er alla, så oerhört mycket. men, nu tar vi och gör det bästa vi kan av tiden som är kvar. och glöm inte, jag ska inte dö eller något jag ska bara iväg på äventyr.
 
 
Allt, äventyra | Kommentera |

sex veckor kvar.

 
Den fjärde juni åkte han, till civilisationens vagga, till Medelhavet, till en plats trehundra mil bort, till platsen där vi kommer påbörja vårt nya äventyr.
 
Under veckan som gick gjorde jag det för att hålla saknaden på avstånd.
 
Hjälpte mamma med husvagnen som barnen har döpt till Blixten
 
Träffade vänner som jag inte träffat på alldeles för lång tid, shotade och spelade student-bingo. Innan detta såg jag mina så jävla fina vänner springa ut från skolan jag tidigare gått på. Gjorde ont att veta att jag skulle varit en av dem som vrålade, skålade och tog studenten men icke sa nicke, men mest var jag lycklig över att se leendena på deras ansikten. Vi ses på skype, snyggingar.
 
Och dagen därpå råkade jag gå och bli med tatuering, skulle bara hålla Evelina sällskap men när vi väl står där säger hon "Eftersom att du inte är här på din födelsedag så är det här din tidiga födelsedagspresent" finaste finaste. Kissen är gjord av Sanna Magnusson.
 
Detta samt vindrickande, skitsnackande och mys är det som fick fylla den första av sex veckor innan även jag sätter mig på ett flyg ner till Grekland.
 
Allt | Kommentera |
Upp