teknik utan trassel.

Tjabba tjena! 
 
Här kommer jag och poserar, allt för att visa upp min nya favoritsak! 
 
SER NI THE DUCKFACE ELLER??
Okej nog om det. Här är dem, mina nya hörlurar!
 
Såhär ser dem ut, det är ett par Philips SHB4000. Alltså ett par trådlösa hörlurar. 
 
De är assköna, väger knappt något alls och fungerar?? Har tydligen inte vidare höga krav, men ljudet är gött och jag slipper krångla med sladdar så har inte vidare mycket att klaga på. 
 
Yes, så här är mina nya bebisar som går att bluethotha ihop med både datorn och mobilen. Så kan springa omkring och lyssna på musik och ha mobilen i fickan, provade förrut att lämna mobilen i sovrummet och lyssna på musik i köket då började ljudet knasa sig så hur långt ifrån mobilen som helst kan man allt inte vara. Men tänker att jag ska prova dem på gymmet och se om dem stannar kvar på huvudet. Om dem gör det, ja då kan man fan göra vad som helst med dem på huvudet tänker jag. 
 
Men men, hare gött nu! Ska bädda ner mig i sängen, mejla csn om varför jag inte kan lösa ut mina cash och sedan se på Izombie. Pözzar.
 
Allt | Kommentera |

tröttare och tröttare

 
 
Det är tisdagmorgon, har redan haft ett morgonmöte men inte fått i mig varken dagens första cigg eller kopp med kaffe. Är så trött, är inte ens mänsklig just nu. 
 
Längtar tills kursen är över, tills jag får börja om på nytt med nya kurser där jag inte ligger efter. Har nu idag börjat min idrottskurs, vill inte. Orkar inte. 
 
Låter så negativ, är det. Men är egentligen glad som fan, min favoritperson är i duschen. Snart kommer jag få fler pussar. Medan han är borta ska jag värma mig vid brasan, plugga och dricka orimliga mängder med kaffe. Och när han kommer tillbaka, så ska vi ut och åka pulka. Vi låtsas vara mogna nästan vuxna personer, men vi är inte nästan någonting. Vi är kids, easy as that. 
 
Så är glad jag lovar, är bara väldigt väldigt trött. Vill helst bara bädda ner mig i sängen igen och inte vakna förrän sommaren är här. 
 
 
Allt | Kommentera |

tralala lilla molntuss

 
 
Solen skiner, himlen är blå och molnen får mig bara att sjunga med i bob hunds "Tralala lilla molntuss".
Pirrar i kroppen, har bestämt mig för att bara vara glad. Vet att det egentligen inte fungerar så, men just nu idag gör det lovar.
 
Pirret i kroppen är mycket, det är oro för att inte klara av mina kurser men det är också en längtan efter pussar.
Så jävla många pussar. Helst alla.
 
Men tills dess ska jag skriva en massa, spela in min röst, dricka för mycket kaffe och längta. Låter inte det bra?
 
Allt | Kommentera |
Upp