i sunkig black sabbath-tisha

God torsdag! Här är det för mycket att göra, för mycket att tänka på. Men det innebär även förstås att hjärnan inte längre vill sammarbeta. Så här sitter jag istället, poserar, funderar på att göra kaffe och röka en morgoncigg innan jag tar tag i livet.
 
Om inte annat så kan jag informera er om att jag igår spenderade 330 kronor på pysselgrejer istället för att plugga :))
 
HEY HO LETS GO!
 
 
Allt | Kommentera |

från zara till saga

Nu är det ju som så att jag snart fyller år, eller okej om nästan två månader men det är snart.
Så funderar allt på att unna mig lite fina saker från Zara(alt. om någon som älskar mig vill ge mig presenter så tar jag mer än gärna emot)
 
 
 Dör ju för den här jackan, drömjackan! Fluff på insidan, i världens bästa färg och i fab model!
 
    
 
Så fräsig ryggsäck, simpel men samtidigt ett statement! Och skorna alltså gråter, önskar jag pallade bära klackar varje dag för då hade de här aldrig lämnat mina fossingar!
 
 
Eftersom att min handväska har pajat så behövs det förstås en ny och hallå den här behövs för min säkerhet då stjärnorna är reflexer!
 
 
    
 
 En miniklänning i boombang-rött för alla höstdejter och en pajlettmesh-klänning för kvällarna på Death Disco
 
 
 
Byxkjol?! Alla mina kjolar borde vara det då jag inte vet hur man sitter som en "dam" + fett skönt att slippa få fingrar uppkörda i punanin av främlingar :))
 
  
 
Dojor i Vansstuk som är perfekta lösningen för frusna fötter men som vågar vägra ordentliga vinterdojjor! Och eftersom att jag har bestämt att sommaren aldrig kommer ta slut önskar jag mig även ett par gulliga solisar.
 
 
Prickigt är la allt lite gulligt och tänk er med de fabolösa bootsen och den gula jackan till så blir jag en gullig rockerbae! 
 
    
En lite fräsigare variant av en basicbyxdress, en meshtröja under och åter igen bootsen så blir man killerbabeig. 
Blusen tänker jag hade varit purfa till "mocka"-kjolen <33 tycker det är så snyggt med "bar" rygg.
 
 Så, det var det för den här gången! Nu måste jag allt plugga/laga mat ♥
 
Allt | Kommentera |

när orken kickar in.

Tjadär Nemo bakom rökmolnet, vad är det här för ett inlägg? Jorå, det är ett om ett litet urplock av vad vi har gjort för roligheter! Här sitter vi på vårt nya stammisställe. Här kan man köpa två öl och en vattenpipa för kvällen för en hunka. Här kan man också få order att själv gå bakom baren och blanda sin egna gin&tonic!
 
Här var vi hemma hos en av Nemos arbetskamrater, satt på hans balkong tills det blev morgon igen, snackade skit och vinglade hem på morgonkvisten.
 
Här var vi och tittade runt omkring Acropolis på Full Moon Party, men då vi kom dit lite sent var Acropolis redan stängt så istället satte vi oss uppe på vårt berg. Tittade ut över staden och pratade om hur galet det här är, att vi är här. I Grekland?!
 
Här uppe sitter vi till och från. Under min första kväll i Grekland så promenerade vi upp hit, åt pastasallad, drack vin och pussades. Vi har vandrat upp hit bara för att se ut över staden eller för att se på monumentet.
 
Sist får ni en bild på Fisken när han ligger på stranden och ser plågad ut men sanningen är att jag var den som blev plågad för han var så olidligt långsam när jag bara ville hoppa i. Det här påminner mig, ny bikini måste på inköpslistan!
 
Hörs snart igen <3
Allt | Kommentera |
Upp