festival del mar

åh vad jag saknar sommaren, äventyren och festivalerna. så därför lever vi i blogglandet där man kan hoppa fram o tillbaka i tiden bäst man vill för att kolla på lite bilder från festivalen!
 
den första fyra bilderna i det här inlägget är mina och sista bilden är tagen av Pao Duell(jag ser så borta ut)
 
Detta är en av festivalerna som jag bara råkade åka på då mamma fick en biljett av någon kille som skänkte bort den dagen innan festivalen började. Så jag packade ihop mina saker, peppade till och for över till Asperö för att dansa dansa dansa. Och det gjorde jag. Eftersom att jag åkte ensam så tvingade jag gulliga människor att bli mina kompisar innan vi ens hade anlänt till ön. Tack för att jag fick dansa med er <3
 
Festivalen är galet liten och då var vi ändå dubbelt så många från året innan, men det kändes som en liten familj där alla var kompisar med alla. Lagom underhållande med göteborgar musiker som har fått så mycket creed för hur bra musik dem gör o.s.v, vilket har gjort att dem tror att dem är typ.. Lady Gaga hah oerhört underhållande speciellt då jag aldrig varit med om ett sämre liveband. Vågar vägra säga namn för vill våga åka till Götet igen utan ett pris på mitt huvud. Men men, såg bra band såg dåliga band och såg LILLA LOVIS!
 
 
Så jävla roligt för precis innan hon steg på scenen så hade vi dansat sönder dansbanan under Jonas Lundqvists spelning. Alla som kan borde åka dit, billigt mysigt och bara lite knarkigt.
 
Såg:
Makthaverskan
Jonas Lundqvist(helvete vad vi dansade så fint)
Lilla Lovis(hon dansade i sina foppatofflor i en fotölj, gulligt. det var väl bra men hade mycket högre förväntningar)
Avantgardet
Agent Blå
Hater(vill höra mer)
Magna Maters (som Graveyard fast yngre och har inte lagt ner)
Terra(så jävla sköna, ledsen när jag missade dem på this is hultsfred)
Mira Aasma(håll koll på henne så grym)
Leo Skywell
 
Hängde med:
Allt o alla
 
Camp:
Litet campområde men var bara mysigt
 
Shit happens:
- Tog med mig för lite vin
men fick massa öl så var nöjd iaf
- en kompis brände sig på en manet
+ VI DANSADE SÖNDER DANSBANAN
 
Betyg: 7/10
Åk dit okej.
 
 
Allt, äventyra | 2016, asperö, del mar, festival | |
Upp