lyssna, läsa och titta.

 
 
Moshing to Eagulls
LYSSNA
Frida och Floras Podd, avsnitt: Trouble in Paradise.
Ett avsnitt helt dedikerat till att Frida och Flora pratar om hur det gick till, hur det känns nu och hur man känner kring framtida kärlekar efter det att Frida lämnade Matthew efter tre år i ett förhållande. Behövde verkligen höra allt det här från två kloka människor då det är mycket sådana här tankar som bubblar i mig just nu.
 
Beijer och Broströms bryderier: första avsnittet ever som handlar om att skaffa sig nya vänner. Himla fint och perfekt att lyssna på när man tar morgonciggen eller väntar på tåget eftersom att det är så oerhört kort.
 
♥Nicole Sabouné♥
älskarälskarälskar massa ni borde förstås lyssna på precis allt nu direkt varsågod tacka mig senare
men här har ni först ett par av de låtar som jag lyssnat mest på det senaste
- The Body
- Haters Don't Dance
- Unseen Footage from a Forthcoming Funeral
 
http://fireandjoy.com/assets/278A5318.jpg?883e8a
snodd från fireandjoy
 
LÄSA & TITTA
 
 
Linn Wiberg skriver kort om en peppig kväll då en moshpit blir invaderad av tjejer och Linn inte är den enda som blir paff
 
Puzzels som handlar om förhållanden och livet och jag vet inte ens vad men det är vackert och på riktigt.
 
Filmen Remake, jag är troligen inte den enda som hajpar men så fantastisk film. Vill se om helst redan nu direk, men för er lagliga ligger den uppe på svt play tills 23:59 idag.
”Lisas liv är en film. Hon filmar allt hon upplever, varje steg, varje minne, varje person hon möter. Hennes pojkvän Martin har lärt sig att hantera situationen, men under en semester i New York börjar situationen bli ohållbar.”
 
Puss ha det fint nu <3 
 
Allt | |
Upp