blod och pepparkakor.

Niklas Forsblads foto.
Tja sköningar! Imorgon är det julafton, men tänkte att vi skulle ta o kolla tillbaka på förra helgen istället!! Den här helgen var allt en intressant blandning av eskapader. I fredags mötte jag upp pappa och hans kompis för att dra på min födelsedagspresent. Amon Amarths-spelning på Lisebergshallen! Såhär glada var vi när vi satt och väntade på våra innan spelningburgare. Mumma!
 
Niklas Forsblads foto.
 
Niklas Forsblads foto.
Såhär tuffa var vi när vi stod och väntade på att spelningen skulle börja, eller okej. Gubbarna är för nöjda för att spela tuffa. Dock dock, precis innan det här tog vi bilder tillsammans med bandet och då sa Skäggis aka. Johan Hägg att jag definitivt var den tuffaste där(obs obs kanske inte kunde ha en stoneface som på bilden ovan)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min recension av kvällen var att Grand Magus var oerhört tråkiga, trummisen var gullig som var så peppig men borde bli trummis i ett roligare band. Behemoth var så jävla gulliga, vissa delar galet bra vissa andra mindre bra. Men dem var efinitivt min highlight för kvällen. När Amon Amarth sedan började spela var det kul i ca: en kvart och sedan ville jag bara att det skulle ta slut. Men men, kul att göra något med pappa. Obs obs "blodet" är på låtsas och det är från då sångaren i Behemoth spottade det på oss!
 
Såhär blev bilderna tillsammans med Amon Amarth.
 
 
 Dagen därpå spenderade jag hemma hos mamma med alla syskonen, min lillasyster fixade mina naglar så hade lösnaglar i allt som allt tre dagar. Dem blev faktiskt söta! Rosa glittriga med lite silver, borde verkligen ha tagit en bild... Meneh nope nej får visa upp naglarna nästa gång jag gör dem. Om någonsin..
 
På kvällen så kom min pojke hem till mig och Tess för att sova över, då vi hade bestämt att vi skulle spendera sista advent med att baka mer pepparkakor och kristyra som aldrig förr. Och det gjorde vi som proffs!
 
 Ska nu ta o göra mig iordning för att lämna pojken, åka till Tess för att städa och baka!! Hoppas ni har en fin jul, eller om ni inte firar jul bara en go helg!
Spara
Spara
Allt | Kommentera |

beerpong och bakning

den här helgen var fin
fredagen spenderades i soffan, tror jag?
lördagen tvättade jag massa, drog till ua med tess för att fira en kompis bday, gav honom en trälåda med fääuul och glitter, träffade ett gäng andra kompisar, träffade främlingar, satt i en garderob och pratade om viktigheter, pussades + viktigast av allt så dansade jag bugg och vann över födelsedagsbarnet och pojken i beerpong JAG O TESS ÄR BÄST INGEN PROTEST
på söndagen mådde vi som vi förtjänade, åkte till trollhättan, gick på julmarknad och tyckte att alla i hela världen var fula, men blev gladare när vi kom hem, åt tacos och bakade pepparkakor. eller okej det gjorde dem, jag tittade på för tess kanske är lite utan en perfektionist.
 
men det var fint, idag ligger jag o tess i horisiontellt läge. scrollar facebook och gnäller, hon över alla söta djur som inte är hennes och jag över att jag vill ha fler pussar sörpräs osv.
 
vad har ni gjort för fint?
Allt | Kommentera |

en grogg, tre öl och en bloody mary

 
gick ut o hade en torsdagsfylla, kände mig som robin i himym när jag satt i en massiv läderfotölj o sippade på min whiskey, kände mig som en egoboost när jag spang upp på en scen o förklarade hur bra bandet på den var trots att de var njaaaa, obs var för ett vad. hade kul då jag slapp konstigheter, hade kul då jag fick prata med folk jag inte sett eller pratat med på nu snart ett år. det var kul, folk vill tydligen träffas igen, att jag ska börja spela i deras band och tydligen så vill de även bjuda mig på alkohol. blir dock orolig för drack inte så mycket men har inte heller någonsin mått såhär illa efter en utekväll.
 
men men det var kul så länge det varade. pözz
 
Spara
Allt | Kommentera |
Upp