låtsas inte vara alice tack så mycket

 
 
För två veckor sedan nu när det ännu var sommarlov hoppade jag in i en bil med mina pals. Vår destination var Chris mormors torp där hon har vovvar, kissar, höns o Hiphop(kaninen), potatisodling o.s.v. SJUKT MYSIGT helt enkelt. Planen var att bärsa, grilla o bara ha det gött o så blev det allt oxå!
 
Väl på plats, åkte pöjkera iväg med traktorn för att hämta stockar att sitta på o machomannen klöv ved åt hela helvete medan vi starka kvinnor satt på våra lata rövar. Vi grillade, gosade o bara hängde helt enkelt. Se det framför er, allt är chillpill alla bara sitter o babblar o njuter av att vara utanför stan med gött folk. Det finns inga bekymmer i världen. Alla har satt sig ner o knäppt sin första kalla. Ser ni det? Bra.
 
Då när Tess går iväg en bit för att prata i telefon(informera moderkakan om att hon är okej) DÅ SÅ RAMLAR HON NER I EN BRUNN! HUR LYCKAS MAN ENS?! Hennes version är att hon gick med mobilen i handen o skulle skriva ett meddelande till mamman och tänkte att brunnslocket bara var lite bröte som det fanns på många platser runt om på torpet, men när hon väl går över locket så ramlar hon ner i ett hål(lite alice i underlandet-feel nu när jag tänker efter) hah men ja sånt händer tydligen när man hänger med mina kompisar... 
 
Nu i efterhand är det sinnessjukt roligt, så även typ en kvart efter vi hade fått ordning på att allt men just då så stannade hjärtat en stund. Som tur är så hevade vi bara upp tösabeeeta ur vattnet, inget bröts o.s.v. duktig flicka tess duktig flicka 
 
Men ah... helt enkelt om ni vill se töser ramla ner i brunnar så häng med mig o mina kompisar. 
 
Allt | Kommentera |

hejdå hultan hej skolan

hoppsan hejsan här kommer flängsaga igen! 
 
har nu varit på hultsfred <33 
när jag är påväg till hultis o är rätt så fräsch                                när jag var på hultis o fortfarande var rätt så fräsch
 

 
när jag lämnade hultis o var allt annat än rätt så fräsch
 
hade det så himla fint, det var inte så mycket folk där men alla jag hängde med var oerhört gosiga. dansade tryckare till nazzepunk, lagom askonstigt att jag ens dansade tryckare men till nazzepunk?!?!?! såg kite som är livet men tyvärr så var spelningen sinnessjukt tråkig, tänker att jag får se dem på någon svartklubb i berlin nästa gång. och gifte mig, okej kanske inte riktigt men fick en festivalfru som ska skriva en bok om mig. hade det gött som fan helt enkelt. det hände o var nöjd som fa-an.
   
 
efter en helnatt uppe med skattefria dunken så åkte jag iväg för att tälta precis vid en kyrkogård, fin fint jag vet. var inte alls lagom rädd inte. hah meeeen varför gjorde jag det då? 
 
 
nu ska jag sitta på kalmars central i en timme till, lipa över att helgen är över, att skolan börjar och att jag la ut en hunka på vidrig kinamat. 
 
farväl mina vänner. vi syns när jag är hemma i götet.
 
Allt | Kommentera |

äventyr no.4

  
 
  
hejhå nu åker jag på äventyr igen! 
 
++ jordgubbssaft + vit vin + vattenmelon är oerhört gott! 
(är lite kär i mig själv för att jag kom på denna gudagåva till blandning)
 
Allt, mat | En kommentar |
Upp