övning på att orka

Hej ni, vet att klasskamrater vänner o främlingar tittar in här emellan åt och det gör mig så glad. För även om jag inte hänger här tillräckligt ofta så är det här min plats i cyberrymden. Och jag tycker om den och er himla mycket.

Men jag tänkte nu vara helt ärlig kring hur livet är just nu, och det inte så jävla bra. Orkar inte gå till skolan, när jag väl tar mig till skolan så behöver jag vila upp mig i minst ett dygn därpå. Förlåt klasskamrater som har grupparbeten med mig, lovar att inte fucka upp för er.

Orkar inte riktigt göra något annat än att sova, dricka alkohol o kanske få pussa på precis han jag inte ska pussa längre. Vi är inte längre kära, men han känner mig bryr sig och har en mysig famn att somna i. Och tja hej där exet om du läser det här, du vet redan allt det här. Vet att du tycker så om mig med mm. Men.

Egentligen vill jag be om ursäkt till mina vänner, klasskamrater o främlingar för jag är inte en bra person just nu. Men snart förhoppningsvis.

Övar på att orka, skriver på uppgifter o sminkar mig till rupauls dragrace. Tänker att det får vara bra så, och är faktiskt lite extra pepp inför framtiden just nu för har preliminärt kommit in på distansutbildningen jag vill gå på!

Om ni vill(PLZ GÖR FÖR MIN SKULL) så hade jag gärna fått tips på hur man orkar plugga, gå upp sängen o bra serier att titta på däremellan.

xx

Allt | 3 kommentarer |

sedan sist har jag

 
myst här
 
varit übercute med min babe
 
myst ännu mer i min säng
 
haft tacos/rödtjutspicknick uppe på skansen kronan med evelina o tyra
 
haft en vårrullar-vin-vattenpipa-kväll med victor
 
haft min stockholmare på besök kommer probs upp mer info om det senare o.s.v
 
och saknat den här jäveln som kom och möte mig i regnet efter att vi inte hade synts på tre dagar hah. <3 
 
och varit fett snygg. + färgat håret o.s.v 
 
höres och synes, nu ska jag göra vettiga saker som att plugga o pussas 
Allt | Kommentera |
Upp