essena

 
 
Har precis tittat på den här videon och fick en klump i magen för hon har så rätt, precis allt det hon säger. Det gör ont i magen för jag statade en vegan-tumblr, en vegan-insta, började träna och äta mer rätt allt för att jag tittade på hennes videor. Det har alltid funnits någonstans i bakhuvudet men tackvare henne tog jag tag i mig själv och gjorde det.
 
Det är inget dåligt, det som är dåligt är hur man försöker framställa sig som något man inte är. Det är så otroligt mycket lättare att framställa sig som en bra människa online än i riktiga världen, för online väljer man vad man vill visa. I verkligheten syns ens skavanker, misstag allt som man kan dölja i cybervärlden.
 
Det Essena är så otroligt grym på är att hon gör alla delar, hon är modell men säger att hon inte ens bryr sig utan att hon vill bli skribent, hon hoppar av skolan för att följa sina drömmar, hon är ärlig med sitt mående att allt inte är fantastiskt hela tiden. Essena är värd att ses som en idol men inte på det sättet som det är nu. Hon är en människa som vem annan. 
 
 
gammalt | essena, insikt, oneill, vegan | |
Upp