livsuppdateringslistan.

snodd från hjartesmil
 
Var är du nu?
Just nu sitter jag i lokalen för sitter och väntar på tåget hem.
 
Hur har du det?
Jodå, jag har det helt okej. Har ont i halsen och är trött som satan, sovit lagom dåligt med förkyldningen som har slagit till.
 
Vad är det senaste du åt?
 Spagetti tillsammans med Hanna, eller kanske var en chokladbit...
 
Vad gjorde du igår?
Umgicks med par kompisar i och med att det var cruising i stan(en massa raggare åker omkring i raggarbilar och vrålar) så vi hade det mysigt och min inre bilfantast kom fram.
 
Vad ska du göra idag?
Idag ska jag ta tåget hem, fira morsdag och förmodligen mysa med familjen i soffan. Som ni förmodligen har greppet i nuläget så är jag beroende av mys i alla dess former.
 
Så här söt var min pojk när han tog studenten förra året! 
 
Vad ska du göra i helgen?
Oj det är en hel vecka kvar men kommer förmodligen bli en massa studentfirande då frejski och ett par släktingar tar studenten.
 
När reser du nästa gång?
Ska ju ta tåget ner till Göteborg snart ;)) neh men vet faktiskt inte, blir om ett par veckor tror jag när jag och brudsen ska iväg och tälta. 
 
Vad är det bästa med just den här veckan?
Veckan som kommer eller den som var?? Det som kommer så är det förstås att Freja kommer ta studenten och sen att det innebär att det bara är en vecka kvar tills sommarlov.
 
Vilken tv-serie såg du senast?
Hannibal, men kommer ingen vart för datorn lägger av hela tiden så har varit på samma avsnitt i en vecka nu.  
 
Hur ser du ut just nu?
lite som såhär, håret fick inte vara fritt längre. Men nu är det dax för mig att plocka ihop mina saker och bege mig mot tågstationen.
 
 
 
gammalt | Kommentera |

ego i väntan på sällskapet

saknat att kika in här, trots det att jag bara varit borta i tre dagar så tänkte att hallå nu när jag har en sån där "jag är snyggast i världen dag" så måste jag ju faktiskt dela med mig av peppen. Hoppas ni känner lika überbabeiga, för det är ni!!
 
Har inte på mig något speciellt, ett gammalt vit linne och ett par gråa högmidjade jeans, men det är ju mitt face som e grejen.
 
eller okej, precis efter jag hade skrivit den meningen så sprang jag iväg o hämtade en värdelös hushållssax så blev ett avklippt skevt linne istället, ska nog fortsätta piffa just wait...
 
Okej blev inget mer piff men men, studsar omkring av lycka för snart ska jag få lyssna på fjortis-dunk o mysa sönder med mina friends. Hoppas ni får en fantastiskt kväll vart ni än är! KRAMAR
 
 
gammalt | Kommentera |

glitter-mustascher, skräckfilm och små grisar

 
Längtar så mycket till sommaren så att det är helg varje dag hela tiden, men eftersom att det är par veckor kvar så får man njuta av allt fint som händer under dagarna tills sommarlovet kommer. Så här kommer lite bilder från helgen som var. 
här ser ni beviset på min kärlek till mat, såhär kommer ni aldrig se mig titta på eric ;))
 
I fredags så skulle vi egentligen åkt och sett Maggio på Liseberg med eftersom att det inte riktigt blev så bestämde jag o Hanna oss för att ha date-night med Thai-buffe och skräckfilmer. 
Dagen därpå bestämde vi oss för att sätta oss i parken o njuta av solen där träffade vi ett par kompisar och då hennes pojk+hans kompis hade ätit klart och då min pojk hade slutat jobbet så kom även dem och umgicks med oss i parken.
 
Efter inte allt för lång tid drog vi vidare hem till Freja och Zacke för att piffa till oss med en massa glitter inför Eurovision, så ledsamt för vi hade en regel att en var tvungen att ha på sig något glittrigt för att komma in men den regeln bröts av nästintill alla utan mig som var überglittrig men sen hade någon med sig lösglitter som hamnade överallt, i folks hår, ögonbryn och mustacher. 
 
Efter piffandet tog vi bussen vidare till ett hus där vi alla trängde in oss i en källare där vi satte oss för att titta på Eurovision! Det var så himla gulligt för dem som ar minst engagerade i början av kvällen var som fotbollshulliganer i slutet av den. Då rösterna var räknade, diskussionerna avslutade, Mums Zemerlöv hade tagit hem vinsten och våra vänner började bege sig bestämde vi oss för att göra detsamma. 
Så himla cheezy men typ vår sötaste nivå någonsin då vi gick hem hand i hand under somrigt stjärnfylld himmel med pusspauser o allt, största fjantarna ever. När vi kom hem kokade vi pasta, myste ner oss i soffan och sov som små grisar.
 
Även om vi hade sovit som små grisar så mådde inte ryggarna så bra dagen där på, men det är ju så det blir när man sover som en ostbåge. Vi hade en sån fin morgon. Vaknade vid nio-tiden och såg på ett avsnitt Hannibal innan det att vi gick tll butiken för att köpa juice. Kom tillbaka, kokade ännu mer pasta, drack två liter juice och myste myste myste. Vet dock inte hur bra mys och kannibalism går ihop. Oavsett så var det det vi gjorde innan vi åkte hem till hans familj, powernapade på soffan och åt middag. Mitt under middagen var det dax för mig att springa till bussen, ta tåget hem, lägga mig i badet o fortsätta läsningen av "Egenmäktigt förfarande" av Lena Andersson.
 
Vad gjorde ni i helgen? xx
 
 
gammalt | Kommentera |
Upp