tisdags-toppen?

försöker komma på ett bra namn till det jag tänker syssla med här på tisdagarna, kanske inte riktigt såhär sent framöver men just idag så... tänker att jag ska börja droppa lite blogg-inlägg som andra skrivit, saker som inspirererar eller rent allmänt är se/läs värda så kommer nog bli som så att jag droppar ett par tre stycken här varje tisdag o sååå.. tror det kommer bli jättebra faktiskt!
 
denna otroligt vackra donna som skriver om feminism och utseende la upp den här outfitten som får man att vilja dö. 
 
kaneli la upp en bild på hennes fotovägg och tänker att en sån kommer jag fixa i nya huset
Sen så fick man följa med i mejl-växlingen mellan sandra beijer och gunnar ardelius, läs läs läs 
 
xx
gammalt | Kommentera |

bestie best.

tänker att nu är det allt dax att jag presenterar min bästis frejski, känner f.ö också en otroligt prestationångest över det här men what evs hon älskar mig i.a.f
Untitled
 1. från i slutet av maj när vi hade en så himla fin helg med vårt "gäng", får ta o dela med mig bilder från det någongång! 2. selfies 4 life                                          
lärde känna freja i mitten av mars om jag minns, efter 8 mars var det i varje fall, pågrund av ung vänster förstås!! KAMRAT-FREJSKI! Vi hängde mest på ung vänster-tjosan o fick min pv(då kompis) och ordförande(nu inte) att skrika av skräck(ok överdriver) när vi opsidopsi hade råkat måla en stor anarkist-stjärna på vår 1 maj-banderoll(rajt???) men så inte vårt fel, dem lämnade ansvaret till oss två nybörjare. well well, men efter det någongång så har vi inte blivit av med varandra som första maj så åkte vi till göteborg och skrev för fulla halsar (SÅ DUMT ATT DU INTE ÅKTE MED I BILEN din korkade fan <333), men ja... gud är jag en hemsk människa som typ inte ens minns något annat än det här från innan sommaren??
honestly most of these photos are Frejas
men nu under sommarn då så har vi väl mest hängt med najs folk, (hon) supit på bs o jag ståt utanför o gråtit blod(sisi true story), hängt på vår bästa pub <333 o sen.... ja sen har vi hängt i parker, streamat film i dålig kvalitet, kissat i buskar och skrattat så himla mycket. alltså ni förstår inte ens hur mycket jag älskar den här människan <33 ÅÅÅÅH  jag kommer få träffa henne imorgon.
Okej, ett tips. Skaffa en bästis oavsett hur gammal du är(desto äldre desto bättre) p.g.a bästa någonsin FAST hon är min så back-off!! 
xx
 
gammalt | Kommentera |

att andas är överskattat.

hahahahahaha
gammalt | Kommentera |
Upp